STRAIPSNIAI

2020-02-23. TEISINGUMO PELKĖ

 

 

TEISINGUMO PELKĖ

 

 

Pradeda ryškėti, kad nusižudžiusi Vilniaus apygardos teismo teisėja Ona Gasiulytė matyt sirgo sunkia psichikos liga ir depresija, todėl teisininkai abejoja, ar galima laikyti jos priimtas nutartis teisėtomis...

 

Kai per langus šokinėja ir krenta myriop tokios teisėjos, kaip Vilniaus apygardos teismo teisėja O. Gasiulytė, turime suprasti, kokie dirba teismuose neprognozuojami tautos išlaikytiniai - teisėjai su proto negalia ar šizofrenijos simptomais! Todėl nieko nuostabaus, kad daugelio tesmų sprendimai būna tiesiog sveiku protu nesuvokiami. Apie tai plačiau: https://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=9818:abejojama-ar-psichikos-liga-matyt-sirgusi-ir-nusizudziusi-teiseja-o-gasiulyte-galejo-priimti-teisetus-sprendimus&catid=2&Itemid=203

 


Tokių neprognozuojamų teisėjų veiksmus mato tie, kurie yra susidūrę su teismų nutartimis, kurios sveiku protu nepaaiškinamos. Dauguma jų sprendžiamos kyšių ar nurodymų iš aukščiau pagalba. Turime ne vieną Rezonansinę bylą, kurią tauta stebi.

 

Tai Garliavos byla-žudikė, kurioje šešti metai, kai baudžiami, persekiojami, įkalinami, žudomi niekuo dėti žmonės, Šiaulių AVPK ONTT ekskomisarų kontrabandos ir narkotikų ,,verslo'' byla, kuri tęsiasi jau daugiau nei 6 metai, vis nubirant nusikaltėliams (iš 40 jau liko tik apie 10), Seimo nario P.Nevulio byla, kuris sulaužė kaimynui kaulus ir apkaltino jį. Pradžioje Panevėžio ,,saliamonai'' nukentėjusį nuteisė įkalinimu, vėliau išteisino, o pats nusikaltėlis P.Nevulis vykusių teismų metu, įlindo į Seimą, pagal R.Karbauskio partijos sąrašą ir nepajudinamai taukais aptekęs lašinius augina iki šiol.

 

Tebesitęsianti koncerno „MG Baltic“ politinė korupcijos byla, kuri tuoj ištirps, nes įsimaišiusi joje ,,kovojanti" su korupcija 10 metų ,,Tulpė". Kyšininkų teisėjų ir advokatų byla, kurie paragavo net kalėjimo duonos. Baigiama irgi numarinti. Už sąžiningą tiesioginį darbą, viešinant nusikaltimus, A.Drižiui sukurpta krūva bylų, kurios be pabaigos, nes leidinys rašo necenzūruotą TIESĄ. Begalė kitų bylų. Užtai išlaikytinių armija turi nesibaigiančio ,,darbo" gerdami kavutes ir nuo pačio ryto girti besivoliojantys laiptais.

 

Ar toks turi būti teisingumas? Tai akivaizdūs tautos maitvanagiai - išlaikytiniai - nusikaltėliai juodomis, kaip juodvarniai, mantijomis. Kas svarbiausia bylose išteisinami tie, kurie daro nusikaltimus. Patys, atvirkštinio teisingumo vykdytojai, neliečiami. Ta taisyklė negalioja doriems, sąžiningiems prokurorams, teisėjams, tokiems kaip teisėja N.Venckienė ir kiti. Jie turi palikti savo darbą norėdami išsaugoti savo ar kitų gyvybę, kad galėtų ramiai gyventi, arba bėgti nežinoma kryptimi nuo ,,pakabintų" teisėjų ir jiems diriguojančių persekiotojų, virtusių pūliniais ar budeliais.

 

Štai kokia Lietuvos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos akto dėl Lietuvos nepriklausomos valstybės atstatymo .signataro Algirdo Endriukaičio surašyta jaučio odos odė, dėl teisėtvarkos ,,darbo". Tokių straipsnių ir pavyzdžių begalė. Prezidentai nereaguoja, stovi po medžiu ir stebi žmonių reakciją, nes patys ,,pakabinti" dėl galimai savo padarytų nusikaltimų:


https://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=9892:algirdas-endriukaitis-prokurorai-ir-teisejai-kaip-atviri-kolaborantu-teisinio-istorinio-ir-moralinio-rojaus-lietuvoje-kurejai-ignoruojant-profesine-priesaika-ir-etikos-kodeksa-paneigiant-negincijama-imperatyvine-jus-cogens-okupaciniu-tarptautiniu-nusikaltimu-lietuvoje-vertinimo-nuostata&catid=31&Itemid=101