STRAIPSNIAI

2021-03-09 . Prabilo Delfyje dirbanti žurnalistė
2021-03-09 . Prabilo Delfyje dirbanti žurnalistė

Skirmantas Vaivada
Tautos Komitetas

Prabilo Delfyje dirbanti žurnalistė

 

             


Sveiki, jums rašo Delfio žurnalistė. Savo vardo neminėsiu, nes bijau susidorojimo. Pastabesni žmonės tikriausiai jau senai suprato kas per nusikaltimai vykdomi prisidengiant Corona. Drąsiai galiu patinkinti, kad jokio viruso nėra. Mes Delfio redakcijoje netik nesilaikome atstumo, bet ir jokių kaukių nedėvime. Kodėl? Nes viruso nėra!
Rašau jums, nes viduje kirba sąžinė. Graužiuosi dėl tūkstančių mirčių, kurių gyvybės užgeso papirktų žurnalistų ir medikų dėka. Mano žiniomis, Delfis iš Sorošo fondo gavo 25 milijonus eurų.


Ši piniginė injekcija iš tiesų motyvuoja skleisti melą, bei dangstyti nusikaltimus prieš žmoniją. Prisipažinsiu, aš pati pradžioje buvau apsvaigusi nuo 5 kartus padidėjusios algos, todėl man atrodė, kad nieko baisaus yra skleisti melą, iškraipyti faktus, bei klaidinti žmones. Klydau! Šiandien galiu drąsiai teigti, kad mūsų dėka, nusižudė tūkstančiai žmonių, bei ne vienas tūkstantis žmonių buvo nužudyti negydymu.

 

Taip, mes negydome, tad kaip ir ne ant mūsų sąžinės krenta tos visos gyvybės, bet jei būtume viešinę faktus, viskas būtų buvę kitaip. Deja, mes gavome įsakymus jog rašytume kaip sunkiai dirba medikai, turėjome važiuoti į ligonines, repetavome su aktoriais dramatiškas scenas ir šitaip prisidėjome prie žmonių bauginimo.

 

Mes žinojome, kad ligoninėse daugiau nei 90% skyrių yra visiškai tušti, nes toks įsakymas - tiesiog negydyti, nes reikėjo daug mirčių statistikai iškreipti. Man gėda... Jaučiuosi šiukšlė, kad prisidėjau prie šio satanistų sugalvoto mirties žaidimo. Esu dėkinga Dievui, kad man nubudo sąžinė. Labai tikiuosi, kad ji nubus ir pas daugelį kitų žurnalistų, medikų ir politikų. Tik tada mes galėsime išpirkti šią baisią nuodėmę, bei nusiplauti lavonų smarvę, kuria išsitepėme iki ausų.

 

Prievarta vakcinacijai pažeidžia žmogaus teises:

 

https://rumble.com/ve1dqd-naujoji-norma-vedanti-link-naujosios-pasaulio-tvarkos..html?fbclid=IwAR34AEwThAT7Ddrr1O6m6JdK68B-cCaAo9htTgZQS_M_jDmXFhISdfGhOsw

 

Kuo tikime, profesionalia mokslininke ar šarlatanais politikais, tarnaujančiais už Judo sidabrinius?

 

 Ponia Anita Petek Dimmer 20 metų tyrinėjo ir analizavo skiepų poveikį sveikatai. Paklausykite vertelgos ir tie, kurie privalote galvoti sveika, o ne užnuodyta, nuo visokio teršalo,  galva.

 

 

https://www.facebook.com/fghgjklmkjhgf54314365/videos/2879627385496248