STRAIPSNIAI

2021-03-11 . Dovydas Norkūnas dalijasi. LAIKAS PERTVARKAI
2021-03-11 .  Dovydas Norkūnas dalijasi.  LAIKAS PERTVARKAI

Dovydas  Norkūnas dalijasi įspūdžiais  2021-03-11

 

 

LAIKAS PERTVARKAI

 

ATKURTOS  LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS 31-osios METINĖS

 

Seimo narys Mindaugas Puidokas rašo: ,,Manau, kad mes, lietuviai, gyvendami savo garbingų protėvių žemėje privalome  priešintis! Aš laikau tai principiniu klausimu. Jeigu ES mums prievarta ,,diegia'' nepriimtinas LGBTQ+ genderinės ideologijos vertybes - ką darysime?! Privalome atstovėti kartu su Lenkija, Vengrija, Slovakija, Čekija, Latvija ir kitomis šalimis bei apginti teisę į tradicines vertybes!

 

Jei ne - reikia svarstyti atsiskirti nuo ES, siekiant išsaugoti normalų genofondą, šeimos vertybes ir apsaugoti vaikus nuo neigiamos informacijos brukimo mokyklose. Išanalizavus Europos Parlamento narių balsavimus matome, kad UŽ balsavo P. Auštrevičius, V. Blinkevičiūtė, R. Juknevičienė, A. Kubilius, A. Maldeikienė, J. Olekas. Kyla klausimas, kokiomis vertybėmis vadovaujasi šie politikai ir kokioms jėgoms jie atstovauja?


Lietuvoje Laisvės partija ir visi radikalūs liberalai bei bestuburiai politikai bjauriai elgiasi, kai analogiškai pataikauja ES. Niekas neturi teisės to primesti visai Lietuvai, kaip suvereniai valstybei. Lietuviai, pabuskime! Išsivadavome iš SSRS, tad inicijuokime vertybinę revoliuciją Europos Sąjungoje ir priverskime gerbti šalių teisę į laisvą apsisprendimą kaip gyventi ir kaip mokyti vaikus!"

 

Seimo nariui M.Puidokui tenka priminti, kad į Europos SĄJUNGĄ įstojome  neteisėtai. Tai korumpuotos valdžios  sprendimas, paperkant nemąstančius rinkėjus už alaus butelį ar skalbimo miltelius. Ir tai, reikiamam pagal LR Konstituciją skaičiui, teisėtam referendomui, balsų pritrūko. Todėl išstoti nereikia, bet būtina nutraukti mums nepriimtinus saitus su jais. Tą padarė Jungtinė Karalystė.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwE8PRHwm08Y1BLxNh6WdXr1ysSkGYB5-