STRAIPSNIAI

2021-05.10 . Alvydas Veberis . MARŠ MARŠ ... TRA TA TA
2021-05.10 . Alvydas Veberis .     MARŠ MARŠ ... TRA TA TA

Alvydas Veberis

 

MARŠ MARŠ ... TRA TA TA

 

Nuotraukoje  užrašą reiktų papildyti nepamainomais socialdemokratais bei netikėtai prisliūkinančiais ,,Laisvės‘‘ partijos nariais

 

 

Ar Didysis Šeimų gynimo maršas - 2021, (užrūstintai visuomenei) tik priedanga, kad vienos ,,kiaulės", pakeistų kitas?

Kokią vertybinę žinutę ,,Šeimų maršas'‘ nori perduoti visuomenei, jei organizatoriai bijo ir vengia paviešinti didžiausią Lietuvoje Garliavos įvykių tragediją!? Per šią tragediją suskaldytos šeimos, visuomenė... Apie kokias šeimas eina kalba, jei pedofilai siautėja, o valdžia to ,,neva“ nemato?

 

Pirmoji Laisvės premijos laureatė moteris, vienuolė, Lietuvos laisvės gynėja Nijolė Sadūnaitė turbūt labiausiai pasaulyje žinoma sovietinės Lietuvos politinė kalinė. Nijolė Sadūnaitė Laisvės gynėjų dienos proga 2018. 01. 13 d. Seime pareikalavo, kad  Prezidentė D.Grybauskaitė ir ministras pirmininkas S.Skvernelis (kuris 2012.05.17 ginkluotai gaujai davė leidimą smurtu paimti mergaitę) atsakytų, kur pradanginta Valstybės vardu saugoma Garliavos mergaitė. Apie ją net artimiausi giminės nieko nežino. Ar ji gyva ar mirusi? Tuomet ji atsakymo negavo. Išeidama iš salės Prezidentė į ausį N.Sadūnaitei pakuždėjo, kad apie ją niekada nieko nežinojo ir nežino. Tai kas žino? Tai kas valdo Lietuvą, pedofilai? Apie tai: https://www.youtube.com/watch?v=7-pPbKt4VvI

 

 

Dauguma kunigų  buvo šios tragedijos stebėtojai,  stovėdami po medžiu. ,,Šeimų marše", dalis  pritaria šiai akcijai (krikščioniui tas būtina), bet kol kas nesiryžta  joje dalyvauti. Kodėl? Ar neišsiduoda, kad paminę Dievo įsakymus, dauguma jų pedofilai, o visą tai žinantys slepia  ir tyli? Tūkstančiai jų jau išvilkti į dienos šviesą ir nubausti. Kam Romos katalikų bažnyčia įsivedė celibatą? 

 

Biblijoje - Šventame Rašte aiškiai parašyta, kad Dievas sukūrė vyrą ir moterį daugintis. Vyskupas, kunigai, bažnyčios tarnai... turi būti vedę, išauginę dorai vaikus...ir tik po to jie gali skelbti Dievo Žodį, tarnauti žmonėms. Ar reikia daug proto, kad nematytum kitų krikščionių konfesijos bendruomenių, kur kunigai vedę, turi šeimas? Ar tokie Romos katalikų bažnyčios kunigai dirba iš pašaukimo ar dėl gero gyvenimo, ieškant kūniškų malonumų, prievartaujant kūdikius ir vaikus?  

 

Rinkimuose į Seimą dėl savo išdidumo, kvailumo nesisteminės partijos nesusivienijo.  Nepapuolę į Seimą, jie lengvai užleido vietas sisteminėms partijoms. Dabar, pasinaudodami tų partijų visiška degradacija,  neprotingų įstatymų priėmimu, chaosu šalyje,  deda visas pastangas pakeisti valdžią.  

 

Laisvės, konservatorių, liberalų, socialdemokratų partijos, visiškai išbalansavo Lietuvos skęstantį laivą. Ar tikrai visos organizatorių pastangos dėl šeimų ir betvarkės šalyje, ar dėl prilindimo prie ,,lovio''? Ar vienos ,,kiaulės“ nepakeis kitas, kad toliau vykdytų globalistų užmojus ir tautos naikinimą? 

 

https://www.peticijos.lt/visos/77904/prievartos-pries-d-kedyte-iraso-paviesinimas-didziajame-seimos-gynimo-marse/?fbclid=IwAR0C3NgU3QmMGrFaRiUpcJpy7hqdqOE5Yrhfdp030k5WdByWx9Ff4zYjQxM