STRAIPSNIAI

2021-08-21. Lietuvą valdanti žydauja vis labiau pradeda rodyti savo žvėrišką snukį
2021-08-21.  Lietuvą valdanti žydauja vis labiau pradeda  rodyti savo žvėrišką snukį

 

Lietuvą valdanti žydauja vis labiau pradeda

rodyti savo žvėrišką snukį


 

Video:

https://youtu.be/Ijq207QigMc

 

    Vakar buvo sudegintas tikro laisvo ir objektyvaus žurnalisto Lauryno Ragelskio automobilis. 

 

    Reikia pagaliau pradėti kalbėti atvirai, nevyniojant žodžių į vatą. Lietuva valdo nusikaltėlių žydų gauja (kaip tai pripažino ir pats užsislapstinęs žydelis Žygimantas Pavilionis - nežiūrėkit į pasą žiūrėkit į snukį), todėl jų nusikaltimai kuo toliau, tuo bus įžūlesni ir jau greitu metu labai kruvini (tą žinome iš istorijos, ir tą matome žydų pavergtoje Ukrainoje).

 

Visa jų kohorta, gražiomis Lietuviškomis pavardėmis, dieną naktį, per jų kontroliuojamą žiniasklaidą, pila modernaus naujo gyvenimo pamazgas į Lietuvos gojų galvas. O jų politikai nuosekliai priiminėja naujojo įverginimo įstatymus.

 

   Vakar perskaičiau dar vieno žydelio - Drukteinio opusą žydiškame delfyje, kuriame jis tiesiogiai įpareigoja žydams tarnaujančius žmones "nebendrauti ne su tais". Gojai juk neverti jokio dėmesio, jie neturi balso, tai gyvuliai. 

 

   Toks šių aziatų gyvenimo ir bendrabūvio tiesos matas. Jie kitaip nesugeba. Pas juos yra tik du būviai: Ponas - Vergas. Būtent iš to jie ir stato sociumą, kai ateina į valdžią. Meluoti gyvuliams galima, matome tai visose žydų valdomose valstybėse. Jie visur viena sako, kita daro, o trečia galvoja. Tai yra visų aziatų skiriamasis bruožas. Mums baltiems žmonėms tai pasibjaurėjimas, o jiems tai normalus ir teisingas gyvenimas.

 

  Tiesiog pateiksiu jums mažą istorinį sulyginimą, kad jūs sumokėtumėte kuo skiriasi kai valstybę valdo tos šalies kilmingas elitas (vieno kraujo su visa bendruomenę)  ir kai visokių koronoaferų pagalba ateina pagal kvotas universitetuose "išsilavinti" azijatai:

 

   Rusijos Caro laikais buvo intensyviai statomi geležinkeliai. Tai buvo išties grandiozinės tukstanti kilometrinės statybos. 

 

    Caro laikų geležinkelio statybose dažniausia mirčių priežastis būdavo PERSIVALGYMAS. T.y. caro inžinieriai ir valdininkai patį darbininką maitindavo tiek kiek tik jis galėdavo į save sutalpinti. O kadangi daugelis būdavo iš neturtingų šeimų, tai jiems tokia mėsos, žuvies ikrų ir įvairių skanėstų puota būdavo didelė pagunda.

 

Jie kimšdavo ir kimšdavo į save maistą kurio nematė savo tėviškėse (beje Lietuvių ten taip pat buvo ne vienas tūkstantis). Todėl dažnai tiesiog sprogdavo skrandžiai. 

 

   Kai žydaujos banditai perėmė valdžia Rusijoje, statybos buvo tęsiamos, bet nuo tada, dažniausia mirties priežastis buvo bado išsekimas. Visos sovietinės žydaujos statybos yra nusėtos Rusų, Baltarusių, Ukrainiečių, Lietuvių, Latvių, Estų ir kitų gojų tautų kaulais.  

 

  Prisiminkite - AZIJATAI NETURI NEI GĖDOS NEI GAILESČIO JAUSMO, todėl kai jie pradeda valdyti, jūs visi tampate tik ŽMOGIŠKA MEDŽIAGA.